Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

GojeS Frenz 4eveR


nama dia Moon , eh bukan bulan tapi nama timangan je
nama betul dia Munira , dia ni housemate aku masa sem 1
sangat sekepala dgn aku & org ckp di mana ada aku mesti ada dia
ktorg sekelas dari sem 1 sampai sem 3 jer
selama tempoh tu aku sangat gembira jadi kawan dia
sampai sekarang pown aku masih happy sangat dpt kenal dia


ini fifie , dia ni roomate aku sem 1, muka dia cute
dia anak yang sangat manja,
ingat lagi masa sem 1 selalu homesick na balik Kedah
tapi sekarang dah ok dah sebab ramai kawan-kawan


nama dia Nik , dia merupakan roomate Moon masa sem 1
ktorg rapat masa sem 2 sebab aku ada sekelas dgn dia
aku suka kawan dgn dia sebab minat ktorg sama
iaitu karaoke , tapi sekarang ni ada mende yg berlaku
menyebabkan kami tak serapat dulu
cuma aku harap lepas ni kami dapat berbaik semula , Insyallah.



nama dia Putri , dia ni kawan baik fifi masa sem 1
ktorg rapat sebab fifi tapi rapat jugak masa sem 2
ktorg sama kelas & kalau pergi makan mesti sama-sama
geng menari aku masa aku duduk kolej kediaman dulu
sangat sporting & selalu gak aku g rumah dia dulu
kaki karaoke gak macam aku & pandai bergaya


nama dia Noa, nama betul Noratiqah , 
die ni cute & suka ketawa
kalu aku buat lawak kompem die gelak
dia baik & suka buat apa je aku suruh
ktorg rapat masa sem 3 & 4 sebab ktorg sekelas
dia ni blur tapi ada sifat sifat peramah & cute