Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

BesT FweN 4eveR


nama dia Zahrah , agak agak serupa dengan aku ,
kawan aku dari sekolah rendah lagi 
so maknanya ktorg kawan dari darjah enam lagi,
dia sudah berkahwin dan masih belajar lagi
aku sayang dia sangat-sangat
dia macam kakak aku sendiri sebab besday die
selang sehari sebelum besday aku


nama dia Zarindah , dia sangat bijaksana
ktorg satu sekolah rendah tapi tak sama kelas
so ktorg rapat sebab satu kelas masa form 1
seorang yang bersemangat waja dalam apa yg dia buat
dia macam adik aku sebab dia lahir selang 2 hari dari aku
nama dia Noni , tu nama timangan jek nama betul Ida
ktorg kawan sejak sekolah agama masa tu Kafa 1,
time tu ktorg darjah 1 , dengan dia ni la aku paling lama aku kawan
HAHA sebab dia duduk paling dekat dengan rumah aku
so kalau aku ada masalah ke atau apa-apa
mmg aku ngadu dkt dia dulu
sayang sangat dekat dia, dia ni pandai jugak
suka mengarang cerita cinta , eheh...


nama dia Shuaida , dia nie comel sangat
minat sangat dengan korea , kawan dari sekolah rendah
masih belajar dan single lagi rasanya la...
dia ada lesung pipit , hehe dialah yang selalu teman 
aku pergi jogging pagi-pagi
sangat lembut dan sopan orang nya
memang layak sangat la kawan dgn aku yang brutal nie


nama dia Intan , dia nie suka ketawa 
geng ketawa yang xley blah mcm aku
aku selalu ajak dia lepak & tidur rumah aku
parents dia dua dua dah meninggal
now, dia sambung belajar dekat JB 
sponsored by pakcik dia


nama dia Aisyah , dia nie kawan sekolah rendah gak
kaki gelak berdekah-dekah bila dengan aku
ktorg memang xley lepak sama sebab 
sure ada org marah dgr ktorg gelak
dia sangat sempoi & selamba
now, jadi junior aku dkt UPSI 
tp dia amek degree la , hehe


nama dia Miza, dia ni blur je orangnya
tapi blur blur dia ramai peminat
ktorg rapat time sekolah menengah
aku selalu ajak dia teman aku kalau aku tade kawan
tapi dia sangat tidak kisah dan sporting 


nama dia Mira, dia nie macam mix 
sangat brutal & sempoi giler
otak gila-gila gak macam aku
bakal menjadi seorang pendidik mcm aku jugak
selalu teman aku tgk wayang & karaoke


nama dia Aziera , die ni kawan sek agama aku jugak
ktorg rapat since form 1 time tu aku sek agama darjah 5
ktorg sekelas , dan sama sek menengah jugak
sangat sempoi dan tinggi giler
bakal menjadi seorang nurse


nama dia Dayah , member aku yg sangat cantek
sebab kan dia terlalu cantek 
ramai orang berkenan dekat dia
kawan dari sekolah rendah jugak
sangat happy go lucky & kuat melatah
tapi cute kan dia , suka tgk muka dia


nama dia Hani , dia ni kaki jalan gak macam aku
ada masa free sikit mesti ktorg kuar sama-sama
dulu aku penah gado dgn dia tp skang da elok da
sangat sweet & sudah berpunya
aku suka kawan dgn dia bkn sbb dia cantek
tapi sebab dia baik dgn aku

 nama dia Akmar , org slalu pggl die Kema jer
kecik molek orgnya dan antara ramai-ramai kwn aku
dia antara lain dari yg lain, tp ktorg punye minat yg sama
iaitu karaoke , haha aku suka nyanyi dia pown suka
dia nih kwn sek rendah aku dulu, rapat gak r dia dgn aku
kdg2 dia tidur rumah aku, kdg2 aku tidur rumah dia
tp naik sek menengah ktorg dah tak bape rapat
even still sek ktorg dkt dkt
dann, now ktorg dpt contact balik by fb ,
haha sangat besh kwn dgn dia nih


nama dia Izzah , kawan rapat aku masa sekolah rendah
ktorg da lama lost contact since darjah enam
sebab dia pindah KL ikut family
now, aku dpt contact die semula
tapi ktorg belum penah jumpa lagi
hope pasni dapat lah jumpa dia , Insyallah .
 

Mereka Terbaik Dalam Hidup Saya <3