Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, November 23, 2013

Semester 1 sbg Pelatih Pembantu Perubatan

Assalamualaikum semua . . .

lama da x update belog...da basi agaknye..tp xpela sbbkan i uols busy sgt sampai xsempa nk update segala bagai ni haa...as uols knows im now training as medical assistant di kolej jururawat sementara kat Kangar, next sem kami semua akn berpindah ke Kolej Pembantu Perubatan Alor Star & itulah kolej kami yg sebenar, kami perempuan seramai 70 orang akan bercampur dgn student lelaki semester 1 seramai 118 orang...hamek engkoo tak ramai sgt tu kan...haha nseb la semua adek adek jek...kalau abang abang sudah lame ku usha...ehhh? haha

Kami tggl dlm 3 mggu jek lg before cuti semester...Isnin ni dah start pra klinikal di Hospital Kangar, aku akan ditempatkan di wad Medikal utk minggu pertama, then pindah ke wad Surgikal utk minggu kedua, nak upload byk gambar tapi macam malas dan buat semak jek...haha so if korg nk usha usha gamba aku ke ley g facebook or instageram ok? korang doakan aku lulus semua paper utk sem 1 ni k, thanks korang~ moga ketemu lg next entry!

No comments: