Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Wednesday, July 3, 2013

Officially student under KKM

Hello !
akhirnya dpt gak update belog yg terbiaq sejak bile ntah
now aku tgh busy dgn orientasi...demmit~
dari sekolah rendah sampai laaaa ni dok orintasi jek
pasai paa naa (tetibe ngade nak longat utara)
so skit sebyk aku tau la pasal KKM nie
dan rupanya skang ni KKM akn bekerjasama dgn JPAM
so maybe laaa ktorg student baru ni kena p camping
yang dianjurkan dan dijalan oleh JPAM
secara am nya aku akan menjadi ahli JPAM jugak
ouh by the way ajaq kami arini
yang jadik jurulatihh kami memang lawak2 belaka
aku dok gelak jekk tgk abg dua org tu
ouh yang sorg lg tu baya aku sgt comel dan ehem*
haha jatuh cinta sat naaa~ 
takat ni jela ley update..pasni sambung
nak siap p taklimat seterusnya.
kbai~

No comments: