Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Sunday, July 24, 2011

hey hey u !

hah , ok ok , testing mic one two three , k tetibe rasa cm nk update blog jer even macam xde mende nk kepoh-kepoh dalam nie, btw , aku still lagi dekat umah abang aku di Kajang bersama mak & abah, Selasa maybe ktorg gerak balik Muar dan cuti aku pown akan bermula di kampung halaman, kononnya ! Cuti pown macam tidak cuti disebabkan aku rasa macam byk jer assgment yg kena siapkan time cuti nie. ok stop citer pasal assgment segala bagai. 

entry kali nie just untuk diri sendiri yang masih single dan available. ok geli ! takde la aku just tengah pikir , kenapa zaman sekarang nie mesti ada boyfie girlfie ? ok fine ! jeles senanye dengan kapel kapel dekat luar sana. aku masih terfikir mengapa aku masih single dewasa ini. tadi baru lepas stalk ex bf aka cinta monyet aku zaman myspace dekat fb dia, wahhh sentap mak nyah baca komen dia with his gf now, ok siyes memang sangat jeles. tapi hakikatnya apa hak aku nak jeles-jeles kan? jumpa pown tak pernah . HAHA nampak sangat kapel main-main je dulu. 

ok paragraph three , aku harapkan ada orang yang ikhlas terima aku, mksudnya sedia terima kekurangan dan kelemahan diri aku, tapi memang tak r kan orang akan nak aku bila aku cakap macam nie ' Ok, saya sanggup kurus kalau awak sudi jadik kekasih saya? ' eh dah kenapa macam desperet sgt bunyi nya kan? aku still nak rasa cinta sejati bila aku kahwin nanti , xmo la rasa sekarang. sebab aku tau diri aku macam mana. ok for the last end of this entry , aku nak citer kit calon-calon yang aku rasa terbekenan , maksud nya yang aku harap dapat la, solat dia cukup, if pown aku x harap dia 100% tip top hal-hal agama tapi aku nak yang boleh bimbing aku. dan aku harap dia setia, jujur dan ikhlas terima aku dan wajib hormat diri aku dan family aku. Insyallah ^_^ . now, kita tutup citer hal bf gf nie, yang aku pening skang nie tempat praktikal, huh , siyesly tengah risau skang, aku dpt 2 tempat praktikal, satu di Putrajaya dan satu lagi di Menara PJD. aku tak tau nak pilih yang mana ! ahhhhhhh serabut giler ! tolong suggestkan mana yang terbaik pls? help me =)

No comments: