Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, June 4, 2011

makan-makan di Red Wok , Bangi

oleh sebab aku da habis join MSK, time untuk bergembira lah kan...seronok sgt biler aku dah keluar dari semua tu, hahaha habis jerk program 3 Jun tu, aku terus kemas-kemas brg bawak g rumah sewa, thanks to Ismadalyna sebab sudi drivekan brg2 aku yang banyak giler tu...lepas tu, kak yan pulak amek aku kat rumah sewa  . ktorg gerak pergi KL after makan-makan dekat Yik Mun.

sampai KL, aku tgk kak yan da x larat da, aku pown offer lah diri drive dari KL ke Putrajaya. ktorg sampai rumah kak mar petang, lepas Maghrib terus gerak g Red Wok dekat Bangi. yepppy ! kak mar belanje ktorg adkbdk makan steambot plus sizzling...sodapppppp giler weh ! malam tu , ktorg bertemakan hitam merah. dah macam boria pown ada, macam pekerja dekat situ pown ada, disebbkan baju pekerja hitam merah jugak. HAHAHA ~ so tengok gambar jela utk seterusnya ya.











No comments: