Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, June 4, 2011

KLCC . ALAMANDA . MINES .

04062011

hari yang memenatkan

sebab jalan-jalan sampai kaki keletihan

mula-mula pergi KLCC

cari tempat makan besh !

last-last lunch dekat Madam Kwan's

ternampak pulak macam-macam artis

Jimmy Stanley yang comel sgt tuh

Maria Farida yang tidak bermekap

serta Norjuma yang sweet sgt x macam mak budak

lepas tu, pergi Alamanda cari kasut si budak kecil dua orang tuh

jalan-jalan lagik dekat The Mines cari kasut jugak

tapi aku , kak ct dengan kak yan busy shopping baju

dekat V-One , memang menepati citarasa seorang guru seperti aku

seorang lawyer seperti kak ct juga seorang accountant seperti kak yan

haha tak masal lah kan ! padahal xde kene mengene pown.

xdela maksud aku, v-one is terbaik utk para muslimah macam ktorg

eh muslimah sgt kak ct ! ok bye ! tengok gambar je la ye. 

ouh tak lupa jugak , balik dari Mines , ktorg lepak kedai mamak . mantop !























2 comments:

ratu anna said...

akk yg kenalkan v-one tu..

MixS aNa said...

hehehe tauuuuuuuuu !