Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Wednesday, April 27, 2011

Selamat Tinggal Sayang !

ouh . sangat motif aku letak tajuk entry macam tu kan?
geli geleman pown ada jugak .
oke. yang pasti dengan bangga nya sekarang nie 
aku ingin mengatakan FINAL EXAM finish !
yeahhh! and now aku sedang galak bergiat online 
di rumah abg aku dekat Kajang.

ouh . motif nak bagitau semua itu? 
sangat perlu sebab aku nak mengatakan
sepanjang hari ini bermula daripada pagi , petang & malam
aku sangat-sangat sibuk mengalahkan Perdana Menteri .

mula pukul 8pg tadi, aku dengan Nik pergi kampus
untuk ambil kereta yang ktorg sewa untuk angkut brg2 ke rumah sewa
janji dengan tuan rumah pukul 9 pagi nak jumpa untuk bagi deposit
adeyyy...banyak jugak ler brg2 nak di bawa ke Taman Bernam Baru tu
nasib rumah sewa aku tu tiga tingkat
tak muat letak brg dekat tingkat satu
tingkat dua boleh sumbat lagi
tingkat tiga pown boleh jugak
HAHA~ happy !
agak kejakunan ye sebab tak pernah lg duduk rumah tiga tingkat

habis pindah-pindah barang pagi tu
dekat pukul 12 lebih jugak lah baru siap pindah brg
lepas tu, Nik hantar aku balik kolej sebab aku nak kemas brg2 aku
dorang pergi isi minyak kete, beli makanan & daftar UKLK
wow, sem depan aku bukan duduk kolej lagi
aku bebas dah sebab duduk rumah sewa under Unit Kediaman Luar Kampus =)

habis packing brg2 nak bawak balik
aku mandi, duduk jap
Leha dgn Nik lepak bilik aku
makan-makan tengahari & sewaktu dgnnya
lepas makan, apa lagi masing2 terbongkang tidur

pukul 4 petang aku terjaga
abg airi call dia sudah on the way dtg Tanjung Malim
aku get ready, g pejabat pulang kunci bilik
pukul 5 lebih abg airi sampai
as i thought KL ke TM xde lah jauh mane sejam lebih jek pown
lepas tu, siap angkut brg2
Nik, Leha & Ifa hantar aku sampai kereta
waaaa..sayang korang semua !
jumpa lagi semester lima oke?

on the way balik KL
hujan lebat giler
petir tak henti-henti
tiga accident berlaku petang tadi
hmmm...tapi alhamdulillah selamat gak sampai
sebelum Maghrib

lepas Maghrib, abg airi ajak keluar g makan
tapi singgah Butik Ariani jap sebab kak miza nak beli tudung
then, ktorg gerak g Village View dekat Bangi
makan Ikan Siakap Tiga Rasa !

fuhhh penuh sangat dah perut aku malam nie
alhamdulillah, thanksalot pada abg airi dgn kak miza
belanja tudung ariani sehelai dan makan malam yang enak
Semoga semakin murah rezeki abg airi sekeluarga.
Insyallah.
untuk sementara waktu nie aku akan tinggal rumah abg airi dulu
Jumaat malam, baru ktorg gerak balik kampung.
my hometown Muar, Johor.

tapi cuti semester tak lama pown
pertengahan bulan lima aku balik Tanjung Malim semula
sebab aku terpilih untuk join program pengambilan pelajar baru
intake Jun DIPLOMA STUDENT ONLY
hehehe so semoga kerja yang diberikan mudah-mudah belaka
AMIN~






actually, entry kali nie agak panjang
sebab citer yang xde kene mengena pown aku nak citer gak
so lantak korang la nak baca ke tak
tak nak sudah !
ok bye ~

entry yang tak de kaitan dengan tajuk entry *

No comments: