Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, April 30, 2011

Muar, Johor

hyehye semua orang Muar, dengan bangga nya aku nak cakap dekat sini yang aku sudah sampai di Muar . ouh sangat seronok berada di rumah sendiri kan? sampai sini pukul 11 lebih tadi pagi, sampai-sampai jerk, mak terus ajak sarapan pagi . ouh , sungguh legends itu mee hun putih buatan air tangan emak sendiri. favourite semua adik-beradik aku . muahhh sayang sangat dekat emak . lepas makan, aku masuk bilik, online kejap , lepak dengan kak yan dalam bilik aku , tetibe aku rasa macam nak chantek kan laptop aku yang sudah dekat dua tahun aku memilikinya ini . i make over with sticker sailormoon dan tweetie milik kak yan. HAHA~ pencilok sejati kan aku? eley, macam lah korang tak penah amek brg2 kakak, abang, or adik korang kan? even seketul ayam pown kompem korang ada amek jugak . adik-beradik sendiri tidak mengapa . jangan hak milik orang korang amek sudah ler...so jom tengok hasil make over laptop aku nie . 


aku tau korang mesti gelak punya kan?
fine ! aku akui aku peminat sejati kartun Sailormoon
hehe . tapi nak buat macam mana , dah minat aku ke arah ini .
ada Sailormoon, Sailor Mercury , Sailor Mars , Sailor Jupiter , Sailor Venus,
Sailor Chibi Moon , Sailor Uranus & Sailor Saturn
yeee..ini menunjukkan bahawa jannah sudah giler sama ini sailormoon
so korang nak cakap pe pown cakap la . yang pasti ini minat aku <3
thanks to kak yan , tolong hias laptop adik montelnya ini =)

No comments: