Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Wednesday, April 27, 2011

happy birthday Bubu

tarikh 25/04/2011
adalah date dimana seorang sahabat baik saya
telah lahir ke dunia yang indah ini
gadis kelahiran Kelantan yang dibesarkan separuh di Kuala Lumpur
hehehe sebab tu dia boleh berbahasa standard juga berbahasa Kelate
seorang yang tinggi & kurus serta ramah tamah
nama diberikan kepadanya Siti Zulaiha
tetapi aku, Nik & Ifa telah menukarkan nama nya kepada
BUBU

haha bubu comel kan nama samaran dia?
secomel orangnya...
Isnin malam, ktorg rancang celebrate besday bubu
disertai dengan pak ngah sefamily, abg bard, rizal and the geng, yusry and the geng
besh sangat dan meriah !
sambut tepat pukul 12 tengah malam di Dusun Bay, Tanjung Malim 
memang terbaik lah Cake Ising yang bubu beli tu
next week besday aku pulak
tak dapat celebrate sama-sama dorang semua !
:(

Happy Birthday Sayang <3

First Birthday Gurl ( 25/04/1991)
Leha aka Bubu




 Second Birthday Gurl (02/05/1991)
Ifa aka Bebeh


Third Birthday Gurl (04/05/1991)
Jana aka Bambam



Fourth Birthday Gurl (30/09/1991)
Nik aka Berybery

No comments: