Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Thursday, April 28, 2011

akhirnya !

hoho setelah berpulun dengan final exam
akhirnya aku free jugak hari nie
lega kepala otak bila final habis
hari nie first day aku dekat rumah abg airi
bermula cuti semester dekat rumah dia
aku bangun pukul 9 lebih tadi
tengok tv dan online
laptop aku wat hal lah pulak
tatau ler sebab ape...
hmm kaspersky antivirus aku ada problem
hadoiiii~

lantak lah..tengok tv sudah...
apa guna astro ada kan...
mari kita manfaatkan bersama
HAHA~ 
bermula dengan cerita Phines and Ferb dekat Disney
bersambung kepada Bujang Lapok dekat Prima
at last, abg airi suruh tengok Maharaja Lawak dekat Recorded Channel
hohoho..kelako ye JAMBU, SEPAH, NABIL & JOZAN
tiba-tiba abg airi ajak makan pulak dekat AEON Jusco Cheras Selatan
hmmm...TEPPANYAKI is not bad
aku order Nasi Daging..aler..sayur jerk lebih kan...
THANKS!


after tu, tetibe abg airi ajak tengok wayang pulak


abg airi ajak tengok citer nie
first-first citer start aku kurang paham kit
tapi dah lama dah nak sampai setengah citer tu
aku dgn abg airi taw dah jalan citer dia
tapi sound dia memang buat aku terkejut
HAHA~ thanksalot la kan ~
thanks abg airi 4 the show with 
Caramel Popcorn and Ice Lemon Tea 

No comments: