Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, January 1, 2011

sebelom pulang ke pangkal jalan

salam semua. ehm..kali nie aku da macam xde modal nak update blog. actually xde mood senanye nak bercerita & menaip. oho..pilu rasa hati bile esok dah kena pulang ke kolej semula. malas la sey nak ngadap muka-muka yang boley buat darah naik ke kepala. tapi apa boley buat kan, di situ tempat aku menuntut ilmu. jadinya di situ jugak akan aku duduk belajar, tidur, mandi, berak & makan. arghhhh! apa-apa pown aku memang tak sabar dah tunggu cuti semester. hahaha siot tak? belom start kelas lagi tapi dalam kepala pikir nak cuti jerk. eh macam mana tu? ok sila abaikan! aku dah mula merepek seketika. 

now, aku berada di rumah abang aku dekat Cheras/Kajang. pagi tadi bangun, kak ct sudah sampai dari rumah sewa die. tujuan dia datang pagi tadi pown sebab nak tolong drive kete anta aku balik kolej. hehe susah payah akak aku tu datang. kesian dia. mak abah pergi keluar g rumah untie esah sedara mak yang tinggal dekat Bangi. aku dengan kak ct pergi Jusco Cheras Selatan g tengok wayang. aku teringin nak tengok cite Hantu Kak Limah Balik Rumah tu...even tiket price naik, tapi aku tetap nak tengok gak. kak ct dah tengok tapi dia nak tengok lagi. hahaha temankan adik dia nie. besh jugak lah citer dia. memang lawak giler ah. xley blah weh cite dia. memang terberak-berak la kalau korang tengok. 

habes tengok wayang balik rumah. kemas-kemas barang lagi nak bawak balik esok. dan rupa-rupanya banyak lagi barang2 yang aku tak beli. adoiii apalah pelupa sgt aku nie. mak dah bising2 sebab tak kemas betol2. hehe tu r keje berjalan jerk. padan muka aku kan! kemas brg last minit. xpela, nanti ley beli dkt tg.malim. so, esok pagi pukul 8 gerak balik tg.malim. waaaaaaaaa! xmo balik sana! pasrah jela.

No comments: