Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Monday, January 17, 2011

MIDVALLEY

Salam semua
this the story of my entry 
lama sudah tak update blog
so, aku rasa aku nak citer point penting ja

Last week, hari Jumaat aku takde kelas
then, Kak Ina mintak tolong amekkan hadiah Milna Rusk Baby Photo Contest
untuk baby gurl dia - Airish Nur Damia
bertempat di Midvalley, Exhibition Centre, KL
Sebab kan hari Jumaat adalah hari bekerja
so mcm susah pulak Kak Ina nak dtg Kl semata-mata hadiah tu
so, dia pown mintak tolong aku amekkan

sebabkan ptptn aku tak masuk lg
Kak Ina pown bg la aku RM20 utk duet tiket tren
tepat pukul 9.30 pagi aku sampai Midvalley
sorang-sorang sementara tunggu Mira & Zira sampai.
pukul 11 pagi baru Hall 3 di buka utk ambil hadiah.
sayang la sebab Mira tak sampai lg so takde sape ley tangkapkan gambar
time aku amek hadiah atas pentas tu..:(
tapi besh jugakkk...congrate to Kak Ina sefamily 
sebab menang hadiah Baby Contest tue

pukul 11 lebih baru Mira & Zira sampai Midvalley
ktorg decide tengok wayang citer Meet The Parent, Little Fockers
sangat kelakar dan memang suara ktorg bertiga jela
yang memekak dalam wayang tu
hahaha sumpah fun giler citer dia.
after tgk wayang, ktorg jalan-jalan dalam Mid

lepas satu satu kedai ktorg masuk
FOS
Cotton On
Nicchi
dan banyak lagi r
tapi semuanya just masuk usha-usha jerk
lom mampu lagi nak beli!
hahaha PTPTN THANKS A LOT!







aku pulang ke Tg. Malim bersama Mira
saja ajak dia datang kolej aku lagi.
:)


No comments: