Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Monday, December 20, 2010

terlaksana sudah

alhamdulillah
segalanya telah terlaksana
apakah itu???

hahahaha kali ini aku nak gelak sekuat ati boleh tak?
ye Liyana, hehe aku masih ingat saat ko gelak sampai muka merah-merah ok!
sumpah aku bahagia coz dapat jumpa dak dak sekolah rendah aku semalam
Alhamdulillah, apa yg dirancang semua berjalan dgn lancar
Aku dgn Liyana yg buat event tu dkt Facebook & dpt contct kwn2 lama 
even 14 orang jerk yg pergi reunion tu semalam tapi gempak tahap cipan punye r

tapi aku takde kesempatan skang nak update bende alah nie
tunggu aku update pas rumah aku di pasangkan wifi ye
hahaha yehaa yeee emak aku mahu pasang wifi kat rumah tapi pakej yg paling murah jerk
itu jerk mampu utk orang-orang yg dah pencen mcm makbapak aku
ehehehe peace yaw!

2 comments:

Liyana Lynn said...

ngeh3...
ketawa tu hobi aku beb!!!!!!
hhahaahahaha.
sumpah lama giler aku tak hepi cam semalam.
thanx gak sbb uruskan sume ni taw.. i lap u bebeh!! :)

Ct NuRJaNNaH said...

hahaha ur welcome beb
aku wat yg termampu jerk
atas bantuan korg sume gak kan?