Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Wednesday, December 8, 2010

Tempat Popular di Muar, Johor.

Assalamualaikum kawan-kawan blogger & semua yg sudi baca blog aku nie

Tempat : Tanjung Emas, Muar

Masa : 5.40 - 6.30 petang

Hari nie aku ajak Hadi & Hariz ke Tanjung Emas
Saja bawak dorang berdua main playground baru kat sana
Sambil tu aku ajak Zara, Zarin, Ida sekali
Lama dah tak jumpa n lepak2 dgn dorang
Sebelum tu, aku hantar Kak Yan g Kelas Aerobik dulu
Then, aku gerak g rumah Zara amek dia

Sampai rumah Zara, aku ajak Hadi & Hariz masuk dalam jap
Salam Umi & Abah Zara, sempat gak lah menjamu selera Pisang Goreng, Kelopok Lekor
dekat rumah dia...hehehe agak tak malu ye anak-anak sedara aku dua orang tu makan macam apa je
Naseb Umi tak kisah..lepas dah makan, basuh tgn & salam Atok & Nenek 
Ktorg pown gerak g tanjung.

Adik Zara, Amer & kwn dia follow skali ktorg tapi dorang naek motor
weeee...tanjung byk playground baru 
besh kowt!
naseb la aku nie dah besar panjang kalau budak-budak lagi
dah lama aku lompat dekat playground yg byk2 kat sana tue
Berpeluh-peluh abang dengan adik main
Penat main, aku ajak dorang beli air & makan sikit apa yg ada 
Dekat kedai jual-jual makan 

Zarin pulak jaga anak sedara dia yg cute tu,
Dania namanya..dah macam Awan Dania pown ada gak
hehehe cun beb anak sedara dia walaupun kecik lg
yg Hariz ley lak nak ngorat si Dania tue kan...
hahaha habis lah Kak Ude..anak dia da ada calon menantu utk dia
Wink Wink :)

 Cik Zarindah with her cute lil niece Dania

 Cik Ida yg siyes semacam jerk
yg pasti Dania cute sgt kt tepi tu

 Kak Ude's son

 Mereka bersama Maksu yg comel mcm dorg
From DSLR camera
Ok Tipu jerk!
hehe mana gua mampu nak pakai DSLR


 Zara, Jana, Hadi & Hariz

Kecantikkan sebuah gambar yg asli :)

 


No comments: