Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Thursday, December 23, 2010

tea party wif Lisa Surihani

fine-aku-tak-jeles-pun-sebenarnya!
hehe actually bukan aku yg pergi itu tea party bersama Lisa
tapi tapi tapi kakak aku yg no.6 tu (kak yan)
kawan kak yan, kak salwa yg ajak kak yan join party nie
sebab kak salwa dpt invitation to join the party 
tapi dia takde kawan nak ajak
so, kak salwa pown ajak ler kak yan
kak salwa menang contest dan yg terpilih hanya lah 25 org yg sgt lucky2 je
termasuklah kak yan jugak..ngee~~

bertempat di Mont Kiara, Damai
tea party bersama Lisa tu diadakan
event nie mmg betol-betol seronok giler
nak nak kak yan dapat mcm2 jenis LipIce
kira mcm guddie beg kowt la
dan aku dpt dua daripada itu
hehe thanks kak yan!
sungguh menyerlah bibir ku (pomot pomot!)
not bad la wane lipice nie dan sgt sesuai
dgn gurlz out there yg minat dgn Make Up!

tapi kan sampai part nie aku dah hangin jerk
yelah, tgk gambar-gambar kak yan dengan kak salwa juga Lisa  dekat facebook
buatkan darah aku jejak sampai kepala lutut
dulu dulu abg airi, kak mar,kak ct dgn kak miza 
pergi jamuan berbuka puasa dgn artis malaysia
kali ni kak yan pula...bilakah masa aku pulak na jumpa Lisa nie!
eh minat sgt pown xley gak janna nie..hehe
just jeles jerk tengok dorang tangkap gambar dgn artis
siap pelok-pelok lagik!
aku nak gakkkkkkkkkk!
hahahaha

semua orang pown
kalau jumpa artis sure nak tangkap gambar sama-sama kan?
sure teruja semacam kan?
pastu esoknya heboh satu dunia kata 
"eh, semalam aku keluar dgn artis"
"eh, semalam kan aku tangkap gambar dgn artis"
"eh, semalam kan aku bla bla bla..."
dan akhirnya
"eh, kau ade???"
hah kalau soalan nie la yg dorang tanya pd aku
mmg sure dah kena back hand dengan aku!
ngeee~~

 sumpah!
cuter giler sey!
Lisa Surihani :)

aku paling suka gambar ini
Lisa mcm ratu rock yg anggun ye!
gambar nie xpe lg

tapi tapi tapi yg bawah nie
buat aku rasa macam nak 
*wqwjrpjefcma*

Lisa boley pulak pelok kak salwa dgn kak yan
perghhh ini sudah melampau!
bila aku rasa dipelok oleh artis?
opsss ayat aku agak lesby pulak
ngee~~
guwau saja

 yummy hidangan dessert yg sedap-sedap
napela kak salwa x ajak aku join skali kan...
haha


free lips ice banyakbanyak!

so goges
so howt
so rock
so jelessy!

btw, comey pulak kak yan pakai baju putih tu
sweet jek
tengok la sapa yg pilihkan
tak sia-sia aku paksa dia beli!
hohoho (gelak setan!)








2 comments:

Farehan Aida said...

tqs montelku coz u said dat i nmpk ayu dgn baju yg dipilih oleh kamu. hahaha... =) .
correction ckt : bukan satu dua ye dapat lipice tu, bnyk gile!! and ko spesel dapat 2 kakyan bagi sbb paling kuat berangan.. haaaha

CaHaYa aNa said...

haha nampak sgt mcm terpakse bg ek!
tp dulik ape org..thx a lot ha!