Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, December 25, 2010

Kuantan- Beserah-Telok Cempedak

Alhamdulillah...
mengikut tajuk entry aku kali nie
memang betol-betol keje giler
hahaha
Anak Dara vs Mak Dara punya outing ye!
anak dara komferem lah aku, kak yan & kak ct kan
manakala, mak dara adalah kak mar & mak tercinte
ehehe..opss agak sensitif ye sebut pasal dara-dara nie!

ok back to basic ye anak-anak
meh aku start citer apa yg aku buat 
dari pagi sampai ke petang hari ini
pagi tadi aku sorang yg bangun lewat
hahaha tepat pukul 10pg aku siap mandi & berberekpes
after tu, aku tlg kak fara & kak mar masak dekat dapur
rajin kan aku? boley la tercalon pencarian menantu 2011
ok aku dah mula miang-miang keladi ye dsini.
menu untuk makan tengah hari tadi adalah


Nasi Putih 

Sup Ayam 

Udang Masak Sambal

Ikan Siakap Masak Sweet Sour

perghh sumpah korang mesti terliur punya lah
sup ayam tu aku dgn kak mar yg masak tapi aku just tlg
tumis-tumis dan tumbuk-tumbuk halia dlm lesung batu jerk
udang sambal lak, dimasak oleh kak farah &  ikan siakap abg fendi yg masak


ikan siakap tak sempat amek gambar
sebab dah masuk dalam perut awal-awal lagik!
hahahahaha kebulur time nieh!

pada belah petang lak
anak dara & mak dara mula lah beroperasi jalan-jalan cari makan
makan apa? hah itu yang kita tak tahu tu!
mak ajak pergi Beserah beli keropok 
gambar masa nie tidak diambil sbb hp aku tinggal dlm kereta
gambar-gambar semua akan di upload daripada iPhone 3G kak mar
i will get it soon!
tak boleh bluetooth lak gambar-gambar tu semua sbb
iPhone just nak detect device daripada iPhone gak!

after g Beserah, kak ct ajak pergi Telok Cempedak
naseb baik dekat je nak ke TC daripada Beserah tu
sampai TC apa lagi, aku & anak dara serta mak dara
menjalankan tugas masing-masing utk bergambar 
time to fotogedik!

 aku dan kak yan 

 mereka <3

 aku dan kak mar

 kak mar wif her iPhone

 huduh sgt ke aku pakai skirt?
hoho

 ada tak macam gambar dari DSLR?
haha perasan!

 anak-anak dara 

 berangan!

 tangan aku memang terbaek laa!

 time to go home!



No comments: