Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Monday, December 6, 2010

Domino's Pizza :)

Selamat pagi kepada semua

fuhhh....perut semakin ketat ye sekarang nie
semuanya berpuncakan Domino's Pizza yg lazat & yummy!
alkisahnya , lepas Isyak aku, Abah, Mak, Kak Ct & Kak Yan ke rumah Kak Ude
di Presint 8, Putrajaya
wah...kakak aku yg no3 itu sudah bergelar warga Putrajaya
rumah nya di Teluk Intan itu telah disewakan kepada orang lain

Bermula tahun depan , akak aku akan mula mengajar di Prasekolah SK. Putrajaya di Presint 11
weeee...tak sabar aku nak pergi melawat sekolah dia.
Kak Ude cakap prasekolah yg bakal akak aku ajar tue baru buka tahun 2009
nie yg besh nie dapat kelas baru
kompem aku kena tolong dia hias kelas nanti
hohohoho seronok!

Ok, berbalik kepada cerita asal
Malam tadi Kak Ct belanja ktorg semua Domino's Pizza sebab dia byk kupon free
Mane ntah dia dapat kupon-kupon tu kan..
tapi tak kisah lah janji dapat isi perut aku yg dah berbunyi lagu KOPRATASA 
Ktorg order delivery saja sebab tak sempat nak pergi kedai Domino's
Three Large
Three Regular
Ada tiga perasa 
Tiga Kotak Besar
Tiga Kotak Kecik
perghhh agak tak meletop pulak perut aku melantak ENAM KEPING slice dia
huhuhu...but like i care kan!

Actually , tujuan ktorg dtg rumah Kak Ude malam td & order Domino's Pizza tu
Sempena celebrate besday Abah & Kak Mar serta jenguk-jenguk proses permindahan brg2 
Kak Ude daripada Teluk Intan ke Putrajaya
tapi Kak Mar pulak tak dapat join last-last minit
So, terpaksa lah aku tlg makan kan bahagian PIZZA Kak Mar tu..
hehehe alasan kan!

 bahagia anak-anak sedara aku dpt katil n cadar baru ek

 yeahhh jamu seleraaa time!

 abadikan diri bersama 6 kotak pizza

 sedap! sumpah tak tipu!

 belom kemas sepenuhnya

 proses melantak pizza

lepas makan, budak-budak nie ajak main karem..
huhuhu

3 comments:

syeraRAWRR said...

sedapnyee piza! mintak sikit! ! ! ! hee

skpa.pra09 said...

cantik rumah ini yek..x rupa baru pindah...em..rumah siapakah itu????

Ct NuRJaNNaH said...

kak ude, haha eceh..puji rumah sendiri nampak? tp mmg cantek pown..lg cantek kalau ade katil utk ktorg skali :))

syera, meh meh mamam skali
utk kamu pown ada
huhu