Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, November 20, 2010

Matrade here i Come!

assalamualaikum kawan-kawan semua...sehat tak?
ok aku tau korang semua kompem sehat-sehat belaka. Alhamdulillah kan..now aku dekat rumah Kak Mar dah..ikot dia balik dari Muar pagi tadi. Sampai Putrajaya dalam pukul 9lebih tadi, then terus gerak pergi Bangunan Matrade dekat Jalan Duta...apa ada kat sana? Mengikut abang ipar aku, ada pameran kereta baru dekat sana..dari sekecil-kecil kereta sampai lah ke sebesar-besar kereta dekat harga SATU JUTA pown ada..giler tak? hahaha jom jom tengok kereta apa yang ada...sumpah teruja doe aku pagi tadi...

 hah inilah dia Bangunan Matrade yang aku cakap tadi. 
besar kan? nie baru cikit belom full bangunan lagi.

 kaunter utk memasuki pameran kereta tersebut.

 sekali kena COP tangan da...

 pewiiittt.
siapakah empunya kereta?

dapat sandar pown jadik lah. 
hoho






perghhh sumpah time nie JAKUN NAK MATI!
aku dah macam photograher pencen pown ada.
naseb tak de DSLR, kalau tak kompem lagi beribu gambar aku amek.

 hijau tetap pilihan ku..
hehehe


 xpela..dapat yang nie pown jadilah bah
wahhh...tak menahan nak MAZDA ehhh

 muka tension Kak Mar 
nak ke kak?
amek lah orang bayar.
wah kau pikir kau menantu SULTAN jannah?


tapi tapi tapi kan
aku macam berkenan kereta yang pink nie
so sweet & comel macam aku
sesuailah utk aku nie.
nak beli?
5 tahun lagi kowt , Insyallah .



 perghhhhhh FERRARI doe...
tolong r jerit kuat-kuat!
hahaha
killer punye kereta r
naseb dapat pegang weh
sbb tak lama lepas tue that area telah di CAUTION kan.
sebab byk sgt tgn-tgn gatal macam aku dok pegang2 kereta tue
hahahaha padan muka! naseb lah sape dtg lambat kan.

 me with Ducati's Bike

 jangan marah ahh...
kaki aku telah merasmikan motor nie

 bapak ahhh
motor polis pown xley blah kan...
any policeman want to pinang me?
haha nampak sgt mata duitan jannah...

 mak mak jana nak vespa nie mak...boleh tak?
 yang nie kew..ok tak mak?

xpela..yang nie pown jadik lah mak..
haha ko ingat mak ko nak melayan ko jannah?
harapan jelaaa!



its ok lah mak..
tak dapat vespa dgn skuter
dapat CTKU nie pown jadik lah
hahaha nak lagi mahal ekk..siot jerk aku nie..
wee..besh doe motor nie..tak berbunyiiii!
dipandu uji oleh Jannah Mohamed.


 Proton Inspira memang terbaekk ahhh
dah macam LANCER pown ada aku tengok.
yang pasti Proton Persona Eligence takde sape nak tangkap gambar dengan dia...
huhu sedih aku.

 hah sape-sape nak masuk meminang
jangan lupa ek RENAULT satu untuk aku!

berlatar belakangkan Bangunan Matrade ktorg pown bersedia utk pulang.
Kredit to Abg Sham.


balik tue..terus benti gerai tepi jalan utk beli air Coconut Shake..perghhhhh mantop wa cakap lu! habes citer!finish already..aku rasa nielah entry aku paling panjang antara byk-byk entry yg aku penah post sebelom nie..hehehe panjang pown sebab byk gambar. Thanks sebab sudi baca sampai habes. Kredit utk anda semua!

No comments: