Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Sunday, October 24, 2010

kawan kew?

kepada anda-anda semua yang terasa dalam entry aku kali nie..harap ampun dan maaf lah yew sebab aku nie dah penat dah nak jaga hati orang. for the first time aku rasa aku macam orang bodoh dok terhegeh-hegeh nak berkawan dengan orang yang langsung tak nak pown berkawan dengan aku. so what??? pikir aku hadap sangat kew nak tengok muka kau yang masam macam cuka tuh? fine r! kalau tak nak sangat aku jadik kawan kau terus-terang jerk tak payah buat muka macam aku nie hina sangat depan mata kau ok? 

g la hadap sangat BFF kau tuh..layan lah perangai dia...kau memang suka kan dia manja-manja dengan kau! whatever lah. aku dah malas pikir lagi masalah kawan-mawan nie..wat saket hati aku jerk. bodoh betol aku nie kan..bila pikir-pikir balik sikap aku yang buat orang naek menyampah agaknya nak berkawan dengan aku. Hipokrit doe aku nie...perghhhhhhhhh rasa macam tak puas lak tak dapat nak maki-maki nieh...tapi yelah blog aku nie even tak banyak followers pown still ade gak orang baca kan..kang kalau duk mencarut dalam nie orang kata aku perempuan giler tak siuman pulak! oh yeah...lupa pulak kepada teman rapat tercinter NIK IRA IRIYANIE...kau memang terbaekkk lah kan! semoga hidup kau dengan aku bahagia selama nya...dan untuk kau,aku tak kisah r kalau kau nak down sorang-sorang pown pergi lah...aku dah malas nak masuk campur hidup kau lagik. kang kau cakap aku nie busybody lak nak tahu semua hal-hal kau. yelah aku nie bukan macam BFF kau yang CARE pasal kau. yang banyak tolong kau. yang banyak berkorban untuk kau. 

saket hati nie hanya Allah jerk yang tahu ok. aku mintak maaf lah kalau selama nie aku selalu bergurau kasar dengan kau. saketkan hati kau. termasuk lah dengan BFF kau tu sekali. aku memang faham sendiri bila kau mula jauhkan diri dari aku. thanks a lot KAWAN! sumpah aku memang sayang kau tapi bila kau buat aku macam aku nie tunggul kayu...itu memang MAHA HEBAT yang pernah kau buat pada aku. kali nie memang aku rasa kau dah tak perlukan aku untuk jadik kawan hatta sahabat kau sama sekali kan? yang patut aku tahu, aku yang sebenarnya yang tak LAYAK kawan dengan budak-hot-dalam-kelas macam kau! yelah semua orang nak kawan ngn kau kan..aku nie sape lah yang kau nak pandang-pandang..nak jeling-jeling pown kau dah meluat agaknya. Sumpah aku memang benci orang yang selalu ada antara aku dengan kau. aku harap r kalau umur aku tak panjang kau dapat lah maafkan segala kesalahan yang pernah aku buat pada kau!

THANKS KAWAN! KAU MEMANG HEBAT SEBAB BERJAYA SAKETKAN HATI AKU!

4 comments:

f i f i e ! said...

x cita pown !
berahsia skrng ye :(
sabar ye janna..
mai je umh fie taw klu nan nangeh !
HAHA..
mai umh taw..
nik bnyk kli daa tdo cni..
janna sekali pwon x penah :(
jgn laa smpn papa dr fie ye..
nak taw jgk !
ehehehe..

Ct NuRJaNNaH said...

hahaha fie kecoh r!
geget laju-laju kang nak?
relax r...hati tengah panas cmnie r
esok-esok ok la kowt

Liyana Lynn said...

it hurts kan bila org buat mcm tu kat kita?
huh, mcm ni lah yg aku rasa masa aku story telling kat kau haritu.
sabar jela weh, seriously, aku betul2 rasa kat u dah tak patut timbul isu kwn2 n all those stupid issues sbb semua dah besar. matured pun, i guess.
kalau dah tak suka, knp kwn dgn kita in the first place.
n bila dah jdk cmni, tak semua org faham, dan yg paling perit bila org dah tuduh kita as guilty sedangkan cerita dari pihak kita org tak tanya.
takpelaa jannah, hari ni die buat kau. esok lusa BFF dia yang forever sgt tu ntah2 do the same thing to her.
just chill k, ko deserve someone better than her. :)

Ct NuRJaNNaH said...

yeah..itu yg aku rasakan saat ini
yg pasti aku pown mls nk pecah otak pikir sal die...salah aku yg aku tatau nie penyebab ktorg gado..at least bgtau la salah aku weh, nie jgn r diam2kan diri mcm aku tunggul kayu kat sebelah die...geram hati hanya Allah jerk yg tau.