Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Tuesday, September 21, 2010

sape nak beli wedges?

hyehye rakan blogger's sekalian
hari ini mau kisahkan tentang kasut yg baru saja sy beli
tapi tak pakai lorh sebab tinggi sgt
rasanye mcm tak sesuai jerk
so sape sape yang berkenan nak beli
untuk makwe , kakak , adik , ibu & nenek
silalah membooking kasut ini dengan segera ok? 
hanya ada satu dan limited edition punye!
 
Harga - RM45 sahaja
Size - 8 
Warna - Coklat

Selesa & Mudah untuk dipakai kemana sahaja anda berada.
If u want it just let me know ok?
Tolong sebarkan pada sape sajee.
di bawah ini saya lampirkan gambar wedges tersebut


2 comments:

Munira Muhiyddin said...

berseni gambar itu :D

Ct NuRJaNNaH said...

yelah aku taw kau yang tangkap
sebab tu nampak cantek kan?