Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Monday, June 21, 2010

hangout together...:)

yeee..page belog aku sudah bertukar wajah..bukan..saja aku letak warna hijau/biru sebab kaler feveret aku memang hijau pun.(sebenarnya aku tak tahu nak cari kat mana layout yang cantik). entry kali nie sangat seronok semalam dapat keluar dengan mira,ida & miza. kawan-kawan aku yang lain tak dapat keluar la pulak sebabnya ketiadaan duit dan sewaktu dengannya. akhirnya kami berempat jela yang keluar sama. nasib baiklah HONDA ICON ku yang cumil itu mudah saja bergerak ke sana sini. yeah sangat seronok lepak-lepak dekat Wetex Parade...haha wetex jerk? itu pun nak kecoh ehh jannah nie..macam lah kau lepak dekat PAVILION ke SUNWAY PIRAMID ke..hehe ala dah nama pun aku duduk MUAR dah tentu lah tempat tu je ada. sebab si mira suruh aku amik dia kat umah dia..perghhh jauh SIOT! ke PARIT UNAS ye! kata mira dia teruja+excited sangat..first time pergi bandar naik motor..haha  yelah mira aku beli motor tu pun memang untuk kau!minyak scooter aku pun tinggal sikit da.hehe naseb sempat sampai wetex. dan di wetex, kami gelak+ngumpat+mengata dan sebagainya dekat kedai makan tu. whatever lah kakak yang jaga kaunter tu kan..dah lah salah anta minuman kitaorang pastu nak marah-marah lakkk menyampah aku! naseb lah kan ktorang buat bising kat situ..hahaha...padan muka kau lah kak! sapa suruh carik gaduh dengan ktorang...:) balik wetex aku ajak miza dan ida ke Tanjung Emas sebab ada EKSPO..cehh tak de mende menarik pun (padahal banyak jaaa baju-baju semua tapi sebab tak de size aku yang amat BESAR nie). hehehe sengal jaaa..dan akhirnyaa kami berhenti dekat kedai jual gelang dan cincin..gelang yang boleh ukir nama tu..dan kami pun beli gelang yang sama..jangan jeles eh mira! balik rumah kak yan kata gelang tu macam jantan punye.haha dulik apa aku! girlie day and boys are not allowed!






4 comments:

eida asnida said...

yes...giler punya hangout....semua pakat duk putus fius gelak cam dunia kami yang punya....

Ct NuRJaNNaH said...

ida: haha biasela tu..yg penting iklan yang miza suggest kite wat tu yg xley blah..org da abis ckp sibukk lg tu nk nyibokk..hahaha

IsaFaLL said...

huhuhuu...klako le....

Ct NuRJaNNaH said...

isa: jahat lah awk nie! pang kang bru tau!