Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Wednesday, June 30, 2010

copy da paste emel kak mar..kelakoo lee

tadi online FB dengan kak mar..dia mintak tolong aku editkan blog dia..untuk entry yang dia dapat award dari aku tu dengan bubuh lagu dekat blog dia..dan dia janji nak belanje aku makan Spageti THE Meatballs dekat Secret Recipe..faveret aku tuuu! ahakss..akan ku tuntut janji itu walau ke lobang cacing sekalipun..eheh..pastu aku baca lah entry latest yang kak mar letak dekat blog dia..sangat lawak ok??? tentang kewujudan binatang sekiranya mereka mempunyai FACEBOOK! haha gelak berguling aku baca entry kak mar tu..(tipu jaa) haha xdela sampai guling-guling tapi sumpah memang kelako sangat! kalau korang tak percaya korang boleh baca kat bawah tu...

Kalau binatang ada FB, agak2 begini la yg haiwan2 tu akan komen kat STATUS yg mcm korang post tu...

Nyamuk: Baru abis ronda umah Ajoi..kenyang burp, Al-hamdulillah...

Cicak : Tuan rumah baru beli raket elektirk, gua kenduri nyamuk BBQ malam ni...

Aedes : Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!

Ayam: Tidaaaaakk, besok majukan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mahu disembelihhh!!!...

Cicak: Isteriku tersepit di pintu..

Kucing betina : Anak i yg ke-5 baru tya sape bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa...

Ayam: Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah digoreng..i luv u all...jgn lupa wat kenduri arwah untuk i yaa...

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hentam daa...Gua positif HIV AIDS...uwaaaa...

Cicak: Mau ke bilik air tuan umah jap...baru beli videocam baru...

Kucing: Baru je add awek sebelah umah...keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi mlm ni..selongkar kitchen cabinet...sape nk ikut?

Katak: mlm ni nk wat konsert la..dh lama tk ujan...hangat oiii..

Ular: Rasa mcm nk mkn lauk telo la mlm ni..mana nk cari ek??..

Anjing: Aku tensen bila ada mat rempit berkumpul tepi umah aku tiap mlm. Nk tido pun tk senang hanjeng punya org..

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing nk lompat pagar, sekrg rehat kt kandang..

Kura2: Aku sakit ati bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi..

Siput babi: Aku sakit ati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2..

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC, Jangan jeles

Burung kakak Tua: Penat tul nk ubah stigma masyarakat. Wp aku burung kakatua, tp aku burung jantan!!!

Babi hutan: ssh tul nk cari mkn halal sekarang..

Kera: semlm gf aku bagi bunga. Sedap juga kunyah..

Tikus: Aku mkn mee goreng mamak kt Al NAz Maju @precint 9, meh la join sekali..

Lalat: Asyik hurung bangkai jek..Al-hamdulillah hari ni jumpa ns bungkus..

Sotong: Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut..

Kucing: update ptg karang tepat jam 5 pm, ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kak lela majnun

Itik serati: hahahaha..lawak2 ayam serama tu ade hati jln tersengguk2..nk tiru aku la tu..lol..

Ikan laga: Boring sey...duk sorang2 dlm tangki ni..

Ikan parang: Kurang asam pya manusia, letak gambo aku kt plastik keropok!!...

Ikan jerung: Knp x de sorang pun nk add/approve aku :-(

Ikan sepat: Terkenang jiran sebelah yg dh dijadikan ikan pekasam...Al-Fatihah..

Ikan bilis: Wah! ramainya kawan kita. Tahniah Remy, ko kwn aku yg ke 5000..

Ikan Arowana: Cantik tak sisik i? Cantik kan??

yang paling aku suka STATUS si TIKUS & si IKAN PARANG...memang siot jerkk ekk..kalau wujudlah bende alah macam nie..KOMPEM aku terjun KLCC! haha..thanks to emel yang kak mar dapat tu..ntah sapa-sapa lah yang reka idea sebegitu kan? aku rasa memang orang tu dah tak de kerja agaknya..hehe sorry terngumpat awak pulaa..MAAF!

2 comments:

IsaFaLL said...

kelako lee.....

Ct NuRJaNNaH said...

isa-hahaha gedikss!