Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Thursday, May 20, 2010

kemboo pelakon kecik Autumn In My Heart

Its a time to say gudbye
To say gudbye
To say gudbye
Its a time to say gudbye
See u tomorrow

Thanks u Teacher!
Gudbye Teacher!
See u tomollow!

tu lah lagu yang telah aku hafalan sejak masuk Tadika Gemilang Indah nie. lagu tu dinyanyikan sebelum dorg balik. aku suka tengok keletah dorg yang nakal dan manja tu. dengan pelat-pelat cine nye..alahaii camne aku tak sayang kat dorg sumee!adoyaiii dah r comel-comel makin comel kalau dorg wat mukaa yang memang comel! eh mendee Jannah suda mula merepek lagik! tapi kan kan lepas aku suka kat Jeff itu aku suda mula suka pada sorg budak nie. cute gileee dan pandai sangat. minggu nie dorg tengah bz dengan Mid-Year Examination. kesian cikgu-cikgu tak dapat kawal kelas dengan baik sangat sebab budak-budak tu mane la paham ujian kan kan...aku sebagai cikgu yang baik tolong-tolong la kit pada budak yang lemah tu. ahaksss... buat Q kecik terbalikkk ok! HAHAHA..gelak jahat nieh!tapiii ok la budak yang pandai memang terlebih pandai woo..sampai aku nak tolong pown dorg tolak tangan aku nieh. hehe..macam-macam betol perangai kanak-kanak Cine. 

lakkk panjang lakk intro aku ek. sebenarnya aku nak cerita tentang budak yang comel itu. name die Liew Zhen Hao..susah ekk nak sebut? aha..aku nie dari awal masuk tadika nie dah dok tergeliat lidah nak menghafal nama-nama budak kat tadika tu. budak nie first time aku tengok die da macam muka pelakon dalam cerita Autumn In My Heart pown ade...tapi kan yang xley blah tu..die suka main-main mata dengan aku bila aku kena jaga kelas K1 setiap hari Khamis. alahaiii budakk naseb baik la kau tu BUDAK lagik! hehe...ade sekali tu die main kenyit mata kat aku...haha terkejut bin beruk aku masa tuh. pape pown die memang kanak-kanak yang sporting sebab aku tangkap pic die pown die senyummm. suka kau ye budak!

comel kan die nie?

same tak dengan muke budak tu dengan pelakon kecik nie?

ok fineee! tak samaaa pownnn! hehe tapii pada aku dorg tetap ade iras-iras kan kan?

No comments: