Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, May 8, 2010

4 mei 2010...

Happy Besday To Me
Happy Besday To Me
Happy Besday To Jannah Cumil 
Happy Besday To Me!

hahaha sengal gilakk..baru lah nak mengatakan kebesday an anda ke Jannah? sowi to all my fren coz didn't reply u all's wished my besday. i just want to say that i love to be more matured and i like to be myself. even i wish to have a new boyfren in my besday but till the day no boysss propose me to be his lady..so i think is better to be a single and available for this 2010. So, r u shocked b'coz i write my blog with English? just want to jelez u! opss no la...i just want to practice with my English so that i can teach children in K1 n K2 with a good speaking. i want they understand what did i said to them. even sometimes many mistake that i do..but its suit to me and i can get some experience with it. angry n angry with me! so what?? did i care if u angry with me? if many work only me must do it sure la kan tulang mulang aku patahhhh! kau tak pernah pikir pulak kan?? stop ittttttt! JANNAH sudah merepekkan diri nya yang dah kerepek nieee...

dah la bukan ade org nak baca pown blog kau . kalau tulis banyak-banyak pown kau jugak yang sendiri baca then kau yang teruja syok sendiri baca blog sendiri...haha ok la besday aku tade la meriah pown. nak celebrate dengan kawan-kawan pown semua busy lol...exam la..pakwe la...ajak kuar macam-macam alasan pulak yang mereka bagi. so let them go JANNAH.. dah kalau dorg xnak kuar dengan kau tu paham-paham jela...apeke dungu la kau nie! ehm oleh sebab aku kerja dari pagi bawak ke petang so malam jela yang aku free. mak tanpa ragu-ragu meng order PIZZA HUT..ahah itu yang kita nak tu! walaupun aku dah selalu sangat makan bende alah tu so macam tak kisah sangat la...ceh berlagak sangat pown tak bley jugak JANNAH! okkkkkk just want to say that hanya gamba aku dan kak yan ja ada coz gamba mak n abah dalam fone abah dan dan abah aku di KL..lupa nak masuk dalam lappy.



No comments: