Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, April 24, 2010

Green Box Jusco Cheras Selatan

ngeee :)) weee :)) nampak happy tak? mestilah happy sebab final exam untuk semester dua sudah pown tamat. tepat pada pukul 4.45petang paper last dikutip dan aku hanya bertawakal saja dengan kedatangan result 2 bulan lagi. naseb kau lah Jannah. sape suruh kau tak setadi betol betol! orait. stop cerita tentang exam dan result pe kejadah tu semua. aku mau cerita tentang Karoke dan Hidup aku. ini kalau masuk dalam Buku Cerita kelas Puan Zainiah kompem dapat KOSONG! hahaha...habis paper semalam abg airi terus amik aku kat tg.malim. dia kata dia dan kak ct n kak yan mahu pergi karoke so dia teringat pada aku dan tak sampai haty plak kalau aku tade tu yang dia sanggup datang ke tg.malim untuk amik aku. (agak terharu ye dcni) aku macam merasakan time dia kata macam tu pada aku. dia tu bukan abang aku! lakkk jahat kau JANNAH!
malam itu sesampai aku kat umah abg airi, ktorg semua bersiap siap dan tepat pukul 10 malam ktorg da masuk dalam bilik karoke. gile kau 5 JAM nyanyi boleh bernanah suara kau! tapi nak wat cmne kan dah memang adkbdk aku nie gile karoke...naseb la kan..nanah ke terkuar anak tekak ke ape ktorg pedulik! yang penting..NYANYI sajee..dalam bilik itu aktiviti aku adalah makan,nyanyi,kencing makan ,nyanyi,kencing sampai dah tak larat sangat perot aku memboyot sajeee. yessss nyanyi lagu anggapanmu by ziana zain salah lirik ok walaupun suda jelas lagi bersuluh lirik kat depan aku. hamik kauuu kene gelak ngn abg n kakak2 aku. kuang asam betol lorh...yang tak bole blah kak ct walaupun dah nak terkencing still nak menyanyi tu. hahaha memang macam2 piil kakak2 n abg aku dalam bilik karoke tu. abg aku siap tertdo dlm tu tapi bile dengar lagu industan terus semangat bangun nyanyi pastu yang kak yan plak nyanyi dengan penuh perasaan dengan muka-muka dowh. memang xley blah ahhh aku asik ketawa jerk semalam sampai kak ct ckp "Na, ko nie asik gelak jerk cubela sumbang idea lawak tu ckit" hahaha sengal gilee akk aku. ade ke dia marah aku gelak dah dia yang tukang buat lawak tu. eeeee tak paham aku laaaaaaaaaa! dan tepat pukul 3pagi ktorg selamat keluar dengan meninggalkan sisa sisa makanan,kentut,air liur dan air kencing dalam bilik tu.

pendek kata (bukan aku kata) semalam memang happy ever after final exam lah!

mimik muka kami :


No comments: