Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Friday, April 9, 2010

balikkkkkkkkkkkkkk!

yeeee! aku just nak cakap yg aku dah balikkkkkkk dari TG.MALIM! perghhh nikmat siot!  tapitapi aku tak balik MUO lagik sbb abg aku sruh pegi umah die smlm die mau belanja aku makan! yes yes! aku mau IKAN SIAKAP TIGA RASA tolongggggggggglaaaaaaaaaaaaa! dandan pagi td sejak pukul 11.30 aku dan kak ct tgk wayang kt alamanda..ahahaha bodoh kowt! bapak ahhh cite date nite tu mmg mcam haram ak ngn kak ct gelak da macam setan pown ade. yanggg aku geram nye site ak ngn kak ct di kelilingi oleh mamat2 yg suke memekak. sebelah aku dak laki kowtt terpakse aku control ayu ye dctu! padahal dalam haty aku mcm nk menanges da coz terpakse tahan gelak yang amat!

to be happy more.. yesss! kelas dan kuliah dan kelas aku da habisssssssss! maknenye cuti ini adalah utk aku belaja dan belaja tapitapi amatlah sengsara yeww sbb nk pegang buku tu rase mcm pegang batu! hahaha...JANNAH STOP IT! kau nak final sudaaa...STADI lah NGEK! yeeee aku akan setadi tapi bile kaki aku dah jejak kaki kt umah aku iaitu di MUO...ahahah itu yang kite jangan ikot tu!pape pown semalam mse nk balik dr tgmalim mmg sangat besh r! abah angkat sy lakkk sejak bile tu? xpekan putri nurul nabiha kan?abah mu abah ku juaaa...kan kan? ok2 abah sy yg bernama EN.Jasmi telah membelanjekan sejumlah ongkos nye utk aku dan anaknye dan kengkawan anaknye berkaraoke di...yee teka lah kt ner??? 

RED BOX OKE!!!! 
KO ADEE???

gileee dowhhh...ktorg nyanyi dekat sejam lebih gak r.siap makan2 lgik..maklumla orang MUO mmg agak kejakunan ye dctu. tapitapi aku sangat2 lah terhutang budi sama abah kepada PUTRI NURUL NABIHA itu. sayang sama mereka berdua! dorg anak beranak mmg sporting plus besh gileee! yeahhh hope pasni aku da ready utk final exam 20-23/4/2010. doakan aku dan rakan-rakan dpt jawab dgn tenang. wat mase nie tangan aku mmg mls nk menaip dah. nak update blog jangan haraplah! ayat2 blog aku bukan sepuitis ayat2 blog korg tpi yg pasti mmg byk bende terjadi sepanjang sebelum aku cuti nie. sumenye berkaitan dgn JANTANNNN! ahahaha...:) so kalu korg mau tawu cite apakah itu sila lah layari blog saudari berdua yang chantek lagi manis nie. 

moonohbulan.blogspot.com

putrinurulnabiha.blogspot.com
 

No comments: