Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Saturday, April 24, 2010

babak-babak antara Usamah Razif dan Iman Aisyah

antara babak-babak romantik sebelum berakhirnya cerita itu adalah seperti berikut:

Usamah Razif: Macam mana nak buat pelangi?
Iman Aisyah: Tunggu hujan panas.
Usamah Razif: Kalau tak nak tunggu?
Iman Aisyah: Spary air dekat tengah panas.
Usamah Razif: Balik ni kita try nak?
Iman Aisyah: Boleh. Kalau panas lagi la. By the way kenapa u nak tengok pelangi?
Usamah Razif: I want to show u what u are to me.
Iman Aisyah: Okey. Is this the cue I patut cakap 'awww u'are such a sweetie pie?? :))
Usamah Razif: No need. Just nak tunjuk I lagi cool daripada Jerry Maguire.
Iman Aisyah: Oh dear. U dendam lagi dengan that poor man?
Usamah Razif: YES I AM.
Iman gelak besar kowtt. dan pesanan Usamah baca emel dia yang terakhir.
Usamah Razif: Iman, one last thing to say.
You had me from hello, you had me at your goodbye.
And you had me in everything that is in between.
p/s: I mean it.
Iman Aisyah: Thanks.Can't wait untuk buat 'pelangi'. Kalau dah tak panas, I lukis untuk u, okey? :))

dorg memang suka tengok movie sama-sama tiap-tiap malam. hehe how sweet they are rite? dan Iman pulak asik kata Jerry Maguire sangat cool dalam movie yang dorg tengok tu...itu sebablah suaminya jelez bangat sama Si Jerry tu.

No comments: