Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Thursday, March 11, 2010

semakin malas utk menaip....

 sumpah kali nie aku da malas nk taip cite lagik. lantak la cite tu besh ke tak besh ke sumpah aku memang da malas! tolong r byk gile assgment kene buat naek pijau tangan aku kowtt...lakkkkkkkkkkkk! bongok JANNAH! pape pown banyak gak r bende da jadik sepanjang minggu nie nak nak aku nie...pegi camping la makan-makan la gelak-gelak la sampai nak pecah pewot..pastu yg xley blah tu KEHILANGAN HANDSET Cik Adira Fazlyn..

ceh angin aku kowtt beria aritu hp die ilang carik dalam beg tak jumpa pdahal tyme tu dekat kul 12malam tak jumpa2 jugak. pengajaran pertama: jangan letak hp anda bersepah-sepah. then pakwe leyha pown tlg carik gak pinjam la pak guard punye lampu suluh n carik dalam semak2 sbb tyme tu dorg lepak tepi sungai yang de semak samun. pengajaran ke2: jangan bwk hp mahal2 sewaktu anda lepak di tepi sungai. carik punye carik tak jumpe2 c Dyra da nanes nanes da sampai bengkak mata ( saje tambah cite bg menarik kit). 

esokpg tu ktorg ade discussion bersama. die still lg risau akan hp nye itu tapi try wat tatau jaaa...ptg tu pegi kelas ak dengan selambe nye masuk lewat kelas kul 2.30pm aku msuk 3pm hah elok la tu tlong jangan ikut ye perbuatan saya itu. anda mungkin akan di buang kolej atau pown disaman oleh HEPA. hahaha ngarut gile aku! msuk kelas PnP, Dyra panggil aku.."janah..dok ngn aku..ade cite besh nie aku nak bgtau ko someting" ku pikirkan ape td upe2nye die mau kata hp die ade dalam BEG okkkkkkkkkkkk! apakah perasaan anda kalu anda berada di tempat saya? cehhh...rupenye beg die koyak kit kt tepi tu so tak perasan hp die termasuk kt dalam beg tu. pengajaran terakhir: sila campak hp anda ke dalam SUNGAI! hahahahahaha Dyra Dyra...aje gile layan pangai kau laaaa...")




2 comments:

eida asnida said...

hahahah...pasal HP...
sengal tahap cipan tenuk lah kan....
yang Hp tu pon leh tahan sengal...lak???

Ct NuRJaNNaH said...

eida: ahaha ko ckp kawan aku cipan?
ngee :) taw xpe! lakkkkkkkkkk