Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Friday, March 19, 2010

kerana seorang kawan...

ok entry kali nie mengisahkan aku dan seorang kawan. apakah maksud KAWAN ye? adakah perangai dan sikap aku terlalu jahat??? mulut aku nie kurang ajar sangat ke? agak nya selama nie aku berkawan, ramai ke yang saket haty dengan kata-kata aku? ramai ke yang terasa dgn cakap2 aku?
pelikkan manusia skang nie. sumenya maybe salah aku jugak. aku yang kenalkan mamat tu pd die. dan mamat tu plak jenis memilih nak yang lawa aje. kenapalah lelaki suka pilih gurl yang cantek mantek PLUS kurus murus? so what??? ade aku kisah ke? badan aku gemok pown ade aku susahkan idop dorg??? kali nie aku sangat2 geram dengan seseorang yang dulu maybe ley panggil sbg kawan lagi. aku try utk tak gado ngn die sejak ktorg sekolah lagi. selama nie orang cite buruk sal die ak wat2 tutup tinge.. still lagi tanya kabar baek die still lagi kuar dgn die. ntah la pasal mamat perasan kaya PLUS encem tu la ktorg jadik cmnie. salah ke aku cite ape yang aku tawu pasal diri die? dulu die jugak cite kekayaan die kalu ley dgn sume kwn die nak bgtau. satu jela aku nak cakap! sebabkan perangai die la,orang xmau kawan ngn die. mulut die mmg xde insurans ade gak kata2 die wat aku saket haty tp aku relax jerk malas nak carik gado tp bile jadik cmnie aku rase mcm nak luahkan segalanya. ntah bile la die mau berubah. aku tatau la weh! aku tak cakap aku nie baik! macam malaikat! aku pown manusia gak yang selalu wat silap tp perbuatan die tu menyakitkan haty aku. mungkin salah aku gak cite tentang idop die pd orang tp ntah la aku harap die masih mau berkwan dgn aku lgi. tak pown memaafkan kesilapan aku pd die. pd sahabat2 aku yang terdekat dan jauh, aku mintak maap la kalu selame kita berkwan mulut aku or kata2 aku banyak saketkan haty korg. sesungguhnya payah nak jaga haty sendiri inikan plak haty orang. aku just wat yang terbaek utk diri aku dan jugak korg. tegolah sekiranya aku banyak wat salah pd korg ok? pape pown aku just mau kata aku sayang yang teramat pada sape2 jerk yang berkawan dengan aku! maafkan diri ini. :(

2 comments:

eida asnida said...

betol2..aku+ko...gemok pown bukan die bagi makan....parent yang bagi makan....lak???
(dengan aku2 sekali emo)...
saper nie sebenarnya???

Ct NuRJaNNaH said...

ida: nnti aku story k?
sgt2 saket haty dowh!