Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Tuesday, February 16, 2010

bersama teman tersayunk pula

oleh sebab rumah aku penuh dengan adikBeradik so keadaan umah agak terabur dan tak bersih. aku lak dilarang sama sekali untuk meninggalkan rumah sebab kene tolong la pape yang patut. agak geram ye dctu. 2 hari aku terkurung di rumah dan akhirnye lepas jerk sedara aku yang tak diundang pulang ke rumahnye semula aku mintak izin mak abah untuk kuar dengan budak-budak nie. 

aku rancang nak g MELAKA. jumpe kawan sekolah rendah aku IZZAH AMIRAH. die adalah sahabat karib masa aku sekolah rendah dulu. windu gileee bab r sama die. die kini suda pindah ke MELAKA so aku pown ingin mengambil kesempatan untuk berjumpa dengan die. ok habiss kisah si IZZAH. bersambung plak dengan kisah aku nak kuar nie. pagi tu aku kol n msg sume kengkawan aku ajak kuar. aku siap2 la g umah ZARIN dan dan horeeyy moto aku tak yah bawak da. ZARIN suda ada kete ok! abang die bagi pinjam kete abang die. so ktorg pown gerak g bandar naek kete SATRIA GTI. aku siap bukak lagu kuatkuat kowt da macam orang pekak pown ade gakkk.

then, ktorg siap TERJAH rumah MIZA. sruh die join kuar dengan ktorg sekali. hahaha jahat siot aku ajar budak2 nie kan. tp naseb la makcik die sokong aku. hehe PEMALAS punye MIZA ajak kuar pown tak nak. ko dok besokan badan jerk dok umah wtpee.. ikut2 ler bawak berjalan mata tuh, cucikan kit mane yang patut. ehehe...tapi aku lupe laaa die da de  pkwe kowt! so mane nak pandang sume tuh. siap sume ktorg g WETEX dan berjumpa dengan IDA dan MIRA. yeahh macam2 cite ktorg story sumenye kisah SENIOR kt tempat stadi masing2. alahaiiii kesian aku tengok dorg nih la asik kene kutuk dan dibuli aje. nape ye? ehmm...sambil tu lepak2 kt MCD makan McFlurry Oreo. nyum nyum nyum....lazatnyeee!

pastu ktorg berpecah dan aku,ZARIN n MIZA round2 tanjung jap jumpe sanak saudara BERUK dan MONYET. ahakss...sambil mata ku tak dok diam menengokkan kalu2 ade mamat2 encem ke tidak. haha bak kata akk aku MUAR suda kekurangan lelaki encem! kalu ade pown udah berpunye dan suda kawen lagik. dan balik jerk umah ZARIN,abang nye menyaound ktorg balik lambat. ahaha... aku lak terus balik singgah pasar malam beli char koy untuk kak yan dan singgah umah makcik aku amik KOPI DXN.

 

  

  

  

  

zarin kata.. kete ini bakal menjadi milik nye kerana abangnye ingin membeli kete baru dan dan mybe kete ini bertuka kepada MYVI...yahuuu pasni aku ley la naek kete plak. ahaksss nampak sangat ke aku amik kesempatan? lakk whatever! ngee.dan JUMAAT ini aku dan kwn2 mau pegi MELAKA. excited kowt! :)))
to NONI: maaf ye saya tidak sempat merakamkan gambar saya bersama anda. xpe2 noni kite banyak mase lg nanti kite tangkap puas2 ehhh sampai ko muntah. ahaksss.

4 comments:

eida asnida said...

hahahaha..mangkuk ayun lah....biler mase tu nak g amik gambo???aku nak balik dar....

Ct NuRJaNNaH said...

hehe sowi ye sygg
nnti kite tgkap pics byk
cuti sem nnti
ngeee :)

mypreciousmoments! said...

cntikk laa yang kmu pkai tdung tuh..

Ct NuRJaNNaH said...

thanks fifie syggg
hehehe