Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Tuesday, February 16, 2010

bersama kakak-kakak dan abang saya

malam jumaat tue abg airi,kak miza,asyraf,kak ct dan kak yan pown balik muar tapi tyme tu aku da tdow. penat noh la tue kan. bangun pagi tue...ok aku ngaku aku bangun lambat tapi xlah la lambat sangat. kire tyme tuh matahari memang da paras tengah2 pale r..eheh..banyakk gakk r aktiviti yang telah aku jalankan bersama family.

malam tuh ktorg celebrate besday mak dan kak ct. abg airi order pizza hut dan mam kek ais krim. sedap gillll! da lame kowt aku tak makan kek ais krim. dan malam tu jgk kak mar dan abg sham sampai. dan dan aku dengan setan nye sruh abg sham tdow bawah..hehe windu gill babb kat katil aku dowh. xnak aku tdow ngn kak yan n kak ct. tade ongg..ahaksss.

besh layan pale kak mar. da lame kowt ktorg tak tdow sama2. sejak die pindah bangsar dan aku tyme tue masih sekolah rendah lagi. elok bebeno ler tuh anak sulung dan anak bongsu bergabunggg! ngee...habisss ari sabtu bersambung pada hari ahad. kakak-kakak dan abang ku masih di rumah! hehe so mase untuk bermanja bersama mereka..lakkk sejakkk bilee..
pagi tuh abah awal2 lagik da ajak g keje kawen. wah lame kowt tak makan nasi minyak. walaupun perut aku da nak meletop sarap lemping,sardin,telur goreng masak kacang peas dan mee hun goreng. haha mesti  korg nk termuntah kan dengan sarapan aku yang da macam makan lunch+dinner+ supper.petang tuh aku ngn kak mar layan cite PISAU CUKUR. sumpah cite tuh memang beshhh tahap gaban r. suke sangat dengan FAZURA die cute gilee pluss pluss chantek pluss pluss sweettt. kalu la dapat jadik cm die dalam MIMPI pown aku tak kisah..then ktorg sambung tengok cite THE PRINCESS N FROG.

on the way to keje kawen menyempat dalam kete...

aku dan kak mar
 
 hasil tangkapan kak yan
  
 muke huduh kowt
  
 pe bende ntah kat dagu aku tuh
  

 tyme nie aku malas senanye nak g keje kawen tuh sebab xde baju kurung nak pakai. tapi kan mak sruh pakai baju die dan dan itulah baju mak dan tudung mak. sume aku karo..hahaha siot punye anak! naseb la kite sebadan dan sesize kan mak kan?




No comments: