Selamat Datang ke blog saya. Terima Kasih kerana sudi membaca. Jangan lupa follow juga ye.

Dear Followers

Friday, December 25, 2009

tagged from MOON

1. adakah anda rasa anda HOT?
 
pale otak kaw!
ingat aku ayam ke?
lakk...sensitif noh ler tu...


2.Upload 1 gmbar yg anda suka
 

 
3. cerita pasal gambar

nie gambar dak dak kelas aku mase aku d'form 4A1. satu satu nye kelas akaun
yg ada kt dlm sekolah aku. sume pompuan sbb aku sekolah SMK(P)SULTAN ABU BAKAR,MUAR. tue bukan cikgu sebenar tp cikgu olok olok(ckgu praktikal) jerk. agak comel la
cikgu nadia namanye student UTM. ckgu nie ajar mate mmg besh! tp oleh sbb pale otak aku
mmg lembap n xsuke mate so tiap kali test byk kali gak r fail. sampai ckgu tu pown da tatau
nk wat cmne lg bg otak aku power ckit dri keldai.pape pown aku amat merindui dak dak kelas nie
especially kt kwn2 yg dekat d hati jauh d mata: zara,mira,aisya,zati,zarin,akila,adah,miza,fiqah,
nad,atun dan wanie! muahhh...love sungguh kt korang2 yg xbape betol nie..kuang3.

 4. selain nama sendiri, ape pggilan yg orang guna untuk pggil ko?
 

hantu raya/gajah: dak dak sekolah game r dak laki siot tol pggl aku cmni
(biase la dulu smpai la ni mmg aku gemok dowh!)


jaja: ex ex boypren aku dulu pggl name nie sbb aku suke

ana: name glamer pas masuk UPSI..celah ner ntah


joned/nur: abah aku r suke beno name joned tu so terlekat smpai skang


dak cute: nie aku reka sndri..haha perasan dowh!


5. tag lagi 6 orang
 
1. Moon
 
2. Isa
 
3. Shu
 
4. Zara
 
5. Nik
 
6. Fifi

6. siapakah gerangan no 1 pada anda?
 
Moon - dak yg telah menyesatkan aku dalam blog die..hehe sowi moon
die nie sahabat terbaek aku d'UPSI.walaupun baru je kenal selama 6bulan
kami amat sebulu dari bulu bulu yg laen. die juga yg telah m'ngetagged aku.
thx.moonohbulan.

7. kata sesuatu mengenai org no 5
 
Nik - housemate aku semase sem 1. dan moge2 sem2 pown begitu juga
dak yg manja dan ngade2..hehe tp tetap besh bile kawan ngn die!
sbb die pemurah dan baik ati orgnye.
 
8. no 3 ada hubungan ape dgn anda?
 
Shu - kami adalah adik beradik laen mak laen bapak. sbb nye die selalu
bertandang ke umah aku walaupun ta d'jemput. abah aku suke ngn die.tp
bukan utk jdik mak tiri aku just jdik anak angkat saje..hoho..


9.Bagaimana pula dgn num 4?

Zara - minah nie dari dulu sampai skang ade chemistry ngn aku.
kami da macam kembar ta sebadan. sbb nye ckgu selalu keliru 
antare aku dan die.ceh ayat poyo nk mampus jek ngupe!


10. pesanan kepada org no 6.
 
Fifi - die adalah roomate aku d'UPSI. dia mmg baik,chantek dan easy going.
die jenis ta kisah dan ta pnh berkira ngn aku. selalu belikan sahur tok aku.
fifi hope kite bersama lagi yer.


11. kelebihan pada no 2?

Isa - satu satunya laki dalam tagged aku nie. dia pandai memujuk dan
memikat hati aku. adakah die juga begitu? itu aku ta pasti. yang penting
kami sudah 3taun berkenalan. hope berpanjangan la hendaknya.
 
 
aku tagged korang
korang tagged la aku jugak oke?
sayang korang korang sume!
 

No comments: